Jabbeke Omgevingsaanleg SPC Vlamingveld

Project
informatie

In samenwerking met landschapsarchitect Paul Deroose werd de omgeving van het nieuwe Vrijetijdscentrum in Jabbeke aangelegd met onder meer parkeergelegenheid en wandelpaden. Glooiende heuvels met bufferbeplanting verhinderen een te grote inkijk in de achtertuinen van de aangrenzende percelen.

 

Daarnaast is er ook een parkzone met een vijver waarin de bufferbeplanting doorgetrokken wordt. Het resultaat is een fris en groen landschap.

Datum oplevering
05 Jul 2010
Opdrachtgever
Gemeente Jabbeke

Heeft u een vraag?

Andere projecten in infrastructuur en woonkernvernieuwingen

Eernegem Vernieuwing en uitbreiding Heilig Hartplein
Infrastructuur en woonkernvernieuwingen

Eernegem Vernieuwing en uitbreiding Heilig Hartplein

Renovatie Leffinge: Fase 4: Vaartdijk Noord
Infrastructuur en woonkernvernieuwingen

Renovatie Leffinge: Fase 4: Vaartdijk Noord